Gå til vores Facebook side
Sitemap
Print

Støt Dyrene

 

 

Du kan hjælpe os hjælpe dyrene på mange forskellige måder, som du kan læse om herunder. Har du andre idéer, hører vi dem gerne.Send en donation


Du kan hjælpe dyrene ved at donere penge.


Danka’s Animals arbejder med at sikre bedre forhold for dyr i nød, og det koster penge. I de lande, hvor vi hjælper nødlidende dyr, har man ikke et forhold til dyr, som vi normalt kender det her i Danmark, hvor en hjemløs hund er næsten sikker på at blive samlet op af en eller anden dyrevenlig person. Tværtimod ser man oftest de hjemløse dyr som en pestilens og som skadedyr, og det er de færreste, der fodrer dem eller giver dem husly.


Typisk skal vi betale for pensionsophold for at fjerne en hund/kat fra gaden. Vi skal betale for foder, dyrlægehjælp, neutralisering mm. Derfor tager vi med glæde mod jeres donationer, store som små. Selv 20 kr kan gøre en forskel!


Vi er meget glade for at modtage faste månedlige donationer, uanset deres størrelse, fordi de sætter os i stand til at indgå aftaler om at få gadedyr passet i pension, indtil de kan bortadopteres eller hentes til Danmark til pleje/adoption. Har du lyst til at støtte dyrene på den måde, kan du se vores bankoplysninger forneden eller ved at klikke her


Konto i Nordea:

Reg nr: 2277 Konto nr: 6275165326


Mobilepay: 28220122 Internationalt:

IBAN: DK7020006275165326

SWIFT: NDEADKKK


Paypal:

paypal@dankasanimals.dk


 

Sponsorér en hund


Du kan sponsorere en bestemt hund. På indbetalingen skriver du hans navn og så sørger vi for at donationen er øremærket. 
 

Fjernadoptér en hund

 

På vores fjeradoptionsside kan du se hvordan du kan fjeradoptere en hund. Klik her.

 

Køb et hundetegn hos Proftag


Danka`s Animals har indgået en aftale med hundesiden Gipote.dk 

Det betyder at du fremover kan købe de lovpligtige hundetegn på Gipote´s side 
www.proftag.com - Du får 10 % i rabat, og støtter samtidig Danka's Animals med 10 kr ved at skrive "dankas" i rabatfeltet.