Gå til vores Facebook side
Sitemap
Print

Hunde til adoption 

De fleste hunde der er til adoption, kan ses i vores Facebook  album, som jævnligt bliver opdateret med nye hunde. Kan man ikke finde en hund, man synes passer til ens familie, er man velkommen til at ansøge om adoption alligevel, så vil vi forsøge at finde en hund der matcher. Vi adopterer kun hunde til Danmark.


Alle hundene bliver klargjort ifølge Fødevarestyrelsens krav, inden de kommer til Danmark. Hundene har pas, chip og er vaccineret. Alle de voksne hunde er neutraliseret, når de kommer til Danmark.

Det koster 3200 kr. at adoptere hunde optil 5 år og 2800 kr. for hunde på 5 år og op.

Du kan læse mere om adoptionsprocessen: Adoption

Søde, lille Lea mangler sit sidste hjem 
Søde Lea har boet hos en sød og kærlig familie, siden hun kom til Danmark fra Bosnien for seks år siden. Nu er der kommet små børn i familien, og Lea trives ikke så godt med dem og den manglende tid til hende. Derfor vil familien gerne finde en familie til Lea hvor hun kan få den opmærksomhed hun fortjener.  
Hun vil nemlig meget gerne være enebarn og have en masse opmærksomhed og kærlighed og gode, lange ture med sine mennesker. Så er du enlig voksen eller er I et modent par, der ønsker jer en sød, nem og meget kærlig mellemstor hund, så kan Lea være lige hende, I mangler.   
Lea har det fint med søde hunde – hun har dog haft nogle uheldige oplevelser, så hun bryder sig ikke om alle hunde. Mennesker i alle størrelser er hun til gengæld meget, meget glad for. Hun kan være hjemme alene uden problemer. Hun er i det hele taget en meget lydig og lærenem hund. 
Lea er syv år og steriliseret, passet med vacciner og dyrlægebesøg. Vi håber at finde Leas sidste familie et sted på Sjælland, så Leas nuværende familie kan få lov at følge hende. Der vil blive skrevet kontrakt på hende. Lea koster 2.800 kr som udelukkende vil blive brugt på at hjælpe andre hunde i nød.
Ven spørgsmål er man velkommen til at ringe/skrive til 28220122. Under alle omstændigheder, skal der udfyldes en uforpligtende adoptionsansøgning ved interesse. Denne findes her.
Max søger sit sidste hjem ❤️

Søde Max på 18 måneder drømmer om at bo hos en erfaren hundeejer på landet. Han kom fra Bosnien for et år siden. Der var han sammen med sine søskende forsøgt begravet levende af en mand, da en kvinde tilfældigt kom forbi og reddede hele kuldet.

I Danmark har Max indtil nu boet i byen. Der trives han bestemt ikke, for de mange indtryk og mennesker og larm er alt for meget for ham. Han bliver utryg og stresset og i visse situationer bliver det så meget for ham, at han hopper frem og gør.

Så bor du på landet, har du ingen små børn og har du overskud og lyst til at give Max et godt og stressfrit liv, kan du - helt uforpligtende - udfylde en adoptionsformular på vores hjemmeside dankasanimals.dk. Så kam vi ud fra den sammen finde ud af, om I er et match 😊
S

Se en video af smukke Max HER.

Du sende en uforpligtende adoptionsansøgning HER.

Søde, dejlige Darwin savner en kærlig familie, der vil dele sit liv med ham. 

ADOPTERET!!

Vi leder stadig efter et roligt hjem til Darwin. Gerne med anden sød hund eller kat og helst i et roligt område. 
Darwin er godt 3 år gammel, kastreret og podengoblanding. Han er en kærlig og godmodig hund, der ELSKER at putte og nusse. Han elsker også lange gåture og går så pænt i snor og kommer når man kalder.
Han er lærenem og har et rigtig godt hundesprog og er god med andre hunde. Han er også god til børn, så længe de ved, hvordan de skal omgås en hund. Han bor pt sammen med en kat og de to er blevet gode venner.
Han er renlig og kan de fleste dage være alene hjemme. Nogle dage når han er alene hjemme, kan han finde på at vågne op efter et par timer og hyle/klynke et minut eller to, for derefter at sove videre igen. 
Darwins nye familie skal derfor bo i hus, så man kan træne alene hjemme i ro og mag uden klager fra naboer. Af samme årsag ønsker han sig et hjem med en anden godmodig hund, så skal han nok hurtigt lære det. Vi giver professionel rådgivning og sparring i den udstrækning det er muligt og så længe, der er brug for det. 
Darwin fik konstateret løs knæskal, som han er blevet opereret for. Han var til tjek den anden dag og knæet er nu, som det skal være, han har kun brug for at man laver lidt strækøvelser med ham dagligt de næste uger og lufter ham i snor en tid endnu. 
Han bor hos en sød plejefamilie i Albertslund og Darwin er nu klar til at finde sin helt egen familie. 


Er du interesseret i vide mere om søde Darwin, kan du sende en uforpligtende adoptionsansøgning HER.

Se video af Darwin da hen boede på det spanske internat HER. Og i Dk HER

NY VIDEO D.12/10-2017 HERLEA & LANA

Har du masser af tid, tålmodighed og kærlighed at give?
Så har Lea og/eller Lana brug for dig!

De to var blandt hvalpene, der blev fundet i en affaldscontainer i Sarajevo i efteråret '15. De blev reddet og kom til Danmark og er nu i pleje sammen.
Deres hårde start på livet har givet minus på kontoen for tillid til mennesker - de er meget skræmte! De er til gengæld meget glade for andre hunde.

Da de er skræmte og kræver en del arbejde, har vi en række krav til plejefamilien/adoptionsfamilien:

- du skal være erfaren hundeejer
- du skal have et roligt hjem i et roligt område.
- du har ingen små børn (under 10 år)
- du har en (eller to) velfungerende, rolig, venlig hund, som vil tage godt imod en eller to bange små hunde og vise dem verden
- du har en løbegård eller have, der er lukket, så end ikke en mus kan slippe ind - eller ud

- du bor helst på Sjælland, så vi kan rykke ud og hjælpe ved behov.


Det er et stort arbejde, og man møder frustrationer undervejs. Til gengæld bliver man næsten høj, når de rykker, og man følger dem vokse til glade, trygge hunde.

Se deres lille video HER. NY VIDEO 4/6-2017 HER.

Lea og Lana er født i maj '15, de er chippet, vaccineret og steriliseret.
Har du mod på opgaven, så send os en ansøgning HER.